Een Travellerspoint blog

Stranddag

semi-overcast 26 °C

Gelukkig is het weer beter geworden. Op naar het strand. Zon en wolken wisselen elkaar af maar dat is wel een lekkere afkoeling want het is vandaag weer lekker warm. Zelfs zo warm dat Roger en Swaas zich in de zee wagen.
DSCF0651__800x600_.jpg
Als ik alles zou filmen dan zou ik er echt een slapstick film van kunnen maken!! Tjonge, de gebroeders Bakker hebben moeilijkheden met de temperaturen van de zee!!! Wat zijn het toch een watjes! Stap voor stap een stukje verder. Tot de knieën gaat het nog wel, maar dan ….. diversen oerkreten worden er geslaakt voordat ze tot hun navel in de zee staan, whahahaha. Waar zijn de echte stoere mannen gebleven??? Ik moet eerlijk zeggen dat Ed sneller de zee in duikt dan Roger maar daar is ook alles mee gezegd. Dan gaat het uit het niets plotseling regen en dat erwijl de zon nog schijnt. Een buitje, voor de afkoeling en gewoon blijven liggen in je stoeltje. Heerlijk! Begint Ed ineens kreten te uiten dat het zooooo koud is!! Roger zit inmiddels al onder de parasol. Het zal mij benieuwen hoe het met de andere twee broers gaat. Rond 13.30 uur gaan Rosj en Swaas eerder van het strand weg. Jullie willen het niet geloven maar nog geen 10 min. later breekt de lucht open en wordt het stralend blauw. Wij hebben nog de hele middag heerlijk in de zon gelegen met ’s avonds een prachtig zonsondergang.
Nog even wat foto’s geschoten omdat het hier alweer onze laatste avond is.
DSCF0671__800x600_.jpg
Morgen op weg naar Key Largo waar later in de middag de rest van de familie zal aankomen.

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 19:54 Gearchiveerd in Verenigde Staten Reacties (1)

Delnor-Wiggins Pass S.P.

overcast 24 °C

Nou, ik weet het niet hoor. Hoe is het toch mogelijk. Alle dagen prachtig zonnig weer, Roger en Swaas komen, weg zon! Elke keer als we met andere weg gaan laat de zon ons in de steek. Eerst met Henk en Els nu het Roger en Swaas. En maar roepen “wij zijn geen Henk en Els, het ligt niet aan ons!”. Ik mag het toch hopen.
Vandaag dus een sombere dag met af en toe wat “sproeiregen”. Wel lekker warm. De hele ochtend lekker bij het zwembad gelegen. Na de lunch DSCF0603__800x600_.jpg
zijn we wat gaan touren. Eerst langs het huis welke Rosj en Swaas een paar jaar geleden gehuurd hadden en daarna doorgereden naar Delnor-Wiggens Pass State Park. Natuurlijk om een strandwandeling te maken, maar ook om nog wat dieren te zien. Gelukt! We hebben het geluk gehad om bald eagles te spotten en we (Swaas en ik) dachten stinkdieren gezien te hebben. Helaas bleken dit eenden te zijn toen we terugreden om de “stinkdieren”op de foto te nemen, tot grote hilariteit van de jongens. Ed werd ook nog eens erg baldadig. Weet je hoe leuk het is om het observatie deck te laten bewegen terwijl wij (met onze hoogtevrees) boven op de toren staan zodat het lijkt alsof het plotseling erg begint te stormen DSCF0632__800x600_.jpg
of met water te klieren terwijl je broer niets vermoedend langs loopt. Grappig!
DSCF0641__800x600_.jpg
Je hebt geen mooi weer nodig om toch een hoop lol te hebben

Nu maar hopen dat het morgen weer opgeklaard is zodat we weer naar het strand kunnen.

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 20:10 Gearchiveerd in Verenigde Staten Reacties (1)

Rosj & Swaas

29 °C

Roger en Swaas zijn vandaag aangekomen bij ons in Naples. Gezellig hoor! Na eerst bijna de hele Outlet leeg gekocht te hebben, zijn ze dan toch gearriveerd! We gaan even nog een uurtje winkelen zeiden ze. We komen er toch langs! Ik had bijna de alarmcentrale ingeschakeld, zo ongerust waren we!! Wat vliegt daar de tijd om!! Voor we het wisten was het 15.30 en dan moet je nog 2 uur rijden naar Naples, was het antwoord, whahaha!! Zo gaat het nu eenmaal in een Outlet. Gaan direct helemaal los!!!
Maar ik ben blij dat ze er zijn. Gelukkig ben ik nu niet meer de eerste persoon voor de muggen. Bedankt Rosj, jij hebt het lekkerste bloed!! Ik reserveer mijn stoel direct naast jou!!!! Whahaha. We hebben heerlijk buiten gegeten en zijn daarna nog even koffie gaan drinken in het dorp! Nog steeds heerlijk warm buiten. Vannacht verwachten ze regen en morgen bewolking met veel wind maar wel lekker warm. We wachten af.

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 18:39 Gearchiveerd in Verenigde Staten Reacties (0)

Een paar luie dagen!

sunny 30 °C

We hebben heerlijke luie dagen gehad, niet veel gedaan. Gewandeld, liggen zonnen, lekker eten en een beetje winkelen. Heerlijk, dit is het ultieme vakantiegevoel.
DSCF0594__800x600_.jpg
We zijn nog wel even op pad geweest om die zeekoeien te spotten!
DSCF0589__800x600_.jpg
Zoals gewoonlijk, geen zeekoe gezien. Ik geef het op! Gelukkig hebben we de dolfijnen nog die elke dag langs zwemmen. Het is bijna 21.30 uur en zitten nog heerlijk buiten met 24c. Nog even lekker van het weer genieten! Roger en Swaas komen langzamerhand deze kant op. Morgen komen ze in Naples aan. We hebben net ook contact gehad met de eigenaar van het huis wat we gehuurd hebben. Dat zit wel goed. We weten de sleutel al te vinden! Maar voor nu nog even 3 stranddagen. Lekker!

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 19:21 Gearchiveerd in Verenigde Staten Reacties (0)

Naples

sunny 30 °C

Weer terug in Naples. Vanmorgen eerst nog even in Fort Lauderdale langs de "Riverwalk". We hebben nog even onderhandeld over het bedrag waar de boot voor te koop stond, maar de prijs was net iets te hoog en ze wilde niet zakken.
DSCF0576__800x600_.jpg
Tja, dan blijven ze maar met de boot zitten! Wij dachten dat in crisistijd de prijzen wel genoeg zouden zakken! Maar helaas, deze boot gaat ons voorbij.
Gaandeweg werd het steeds warmer. Om 10.00 uur was het al 23c en het is vandaag opgelopen naar 30c en in Naples was de wind inmiddels gezakt, dus hot, hot, hot. Ik heb inmiddels mijn eerste duik al in de zee gemaakt. Nog een beetje koud maar als je het warm hebt dan maakt het niet meer uit. Morgen weer een heerlijk stranddag. Net nog even met Rosj en Swaas gesproken. Helaas werd het meer het spelletje Hints op afstand. We hadden zo'n slechte verbinding dat we bijna met gebaren elkaar iets duidelijk moesten maken. Roger had het over lachspiegels??? Ik ga ervan uit dat hij niet bedoelde dat ik er niet uit zag!! Wat ik ervan heb begrepen is dat ze aan het zwembad hebben gezeten en nog wat gewinkeld. hopelijk hebben we morgen een betere verbinding. Ze komen langzamerhand onze kant op.

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 19:02 Gearchiveerd in Verenigde Staten Reacties (0)

(Berichten 11 - 15 uit 21) « Pagina 1 2 [3] 4 5 »