Een Travellerspoint blog

Strand

sunny 23 °C

Long time no hear. Maar we hebben dan ook niet te zoveel meegemaakt. We liggen heerlijk bijna de hele dag op het strand, maken lange strandwandelingen,
DSCF1173__476x800_.jpg
wandelen wat in het Art Deco district,
DSCF1098__800x600_.jpg
relaxen aan het zwembad en gaan in de avond heerlijk een hapje eten en wandelen daarna ons eten er weer vanaf. We pakken dan ook nog de winkeltjes mee die we tegenkomen.
large_DSCF1125__800x600_.jpg
Wat een leven! Genieten dus.
Op het moment is er een koufront Florida binnengedrongen. Mensen lopen hier nu met dikke truien en jassen aan. Wat houdt dat voor ons in?? De nachten koelen af naar ongeveer 13c. Rond 06.45 uur komt hier de zon op, we zien stralende blauwe luchten en het warmt al snel op naar 18c rond de klok van 08.00 uur. Gedurende de dag lopen de temperaturen op naar ongeveer 23 c met een klein beetje wind. De stranden zijn daarom niet druk want voor hier is het “chilly”!!! Nou, wij vinden het heerlijk. Het is zo goed vertoeven aan “the beach” en het zeewater is lekker genoeg om af en toe een duik te nemen om af te koelen. Dus…… ook vandaag …..op naar het strand.

Geplaatst door jobakker 7:20 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint