Een Travellerspoint blog

Miami Beach

semi-overcast 27 °C

Gisteren uit Key Largo vertrokken en afscheid genomen van Doug, Barbara, Nick en Bev. Die zijn weer richting het koude Canada vertrokken. Iedereen nogmaals bedankt voor de gezellige dagen die we met z’n allen hebben doorgebracht.
Voor we bij ons hotel aankwamen hebben we nog even geluncht in Coconut Grove bij Cocowalk. Daarna doorgereden naar Miami Beach. Manouk is hevig onder de indruk van ons hotel. Volgens haar het mooiste hotel waar ze ooit in heeft geslapen, whahahaha. Het cadeautje voor het afsturen is dus geslaagd! Voor haar gaat het nu echt beginnen. Zonnen en shoppen, je kunt het slechter treffen.
’s Avonds nog wat gegeten in Bayside met Rosj en Swaas, waar het weer heel gezellig druk was. Heel veel muziek en er werd weer volop gedanst. Op de terugweg nog even een siteseeining tour gemaakt door het Art Deco District om alvast de sfeer te proeven. Wat is het toch een leuke stad!

Vandaag niet veel gedaan. De dag begon met veel donkere wolken en af en toe het zonnetje, maar na het ontbijt werd al snel boven de kust de hemel weer blauw en hebben we heerlijk bij het zwembad gelegen. Dat was weer genieten. Vanmiddag afscheid genomen van Roger en Swaas. Ook hun vakantie is afgelopen. We gaan jullie missen! Nu gaan we de laatste week met z’n drieën verder, dus op verzoek van Manouk vanavond shoppen! Naar Sawgrass Mills, de grootste outlet van de omgeving. Maar liefst 400 winkels. Jullie begrijpen het al, dit hebben we niet in een avond kunnen redden. Niet eens alle winkels kunnen bekijken. Ja en soms moet je keuzes maken, want je kunt niet alles meenemen maar het is hier zooooo goedkoop!! Het is maar goed dat we vrij lege koffers hebben meegenomen zodat we deze goed kunnen vullen. Maar het blijkt dat we een probleem hebben. Het schijnt dat wij niet teveel mogen kopen van Manouk want volgens haar heeft ze ruimte gereserveerd in onze koffers! Whahaha, we zullen wel zien hoe we dit probleem gaan oplossen!

Geplaatst door jobakker 20:37 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reacties

wat een geweldige reis! Nu nog lekkker wat inkopen doen.
Groeten van moeder Els.

door moeder Els

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint