Een Travellerspoint blog

Shop till you drop

semi-overcast 27 °C

Omdat de vakantie voor de meeste bijna is afgelopen werden er vandaag nog wat laatste inkopen gedaan bij de outlet, welke hier niet ver vandaan ligt. Shop till you drop zullen we maar zeggen. Binnen 3,5 uur hebben de dames veel geld uitgegeven en zijn we heel wat tassen met inhoud rijker.
DSCF1076__800x600_.jpg
We konden met moeite stoppen met kopen. Wat hebben vrouwen toch met winkels? Je laat ze los en komen er bijna altijd met een tas vol uit. Daarna nog even door de drive-thru om wat lekkers te halen. Je krijgt natuurlijk dorst van al dat geshop. Je moet alleen wel voor je de bestelling gaat ophalen je order doorgeven anders kunnen ze je niet helpen! We begrepen al niet waarom die knul achter de balie zo om ons moest lachen. Die had natuurlijk gezien dat we de eerste keer ook langs kwamen maar niets besteld hadden. Wat zou hij gedacht hebben toen hij ons hielp???? Vermoeid maar erg voldaan bepakt en bezakt naar huis om de koffers in te pakken. Morgen naar Miami.

Tot de volgender blog

Geplaatst door jobakker 20:51 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint