Een Travellerspoint blog

Airboat ride

semi-overcast 27 °C

Vanmorgen hoorden we dat Manouk mee kon in het vliegtuig. Het was nog spannend want er waren overboekingen en meer mensen die op de lijst stonden, maar uiteindelijk heeft ze op het laatste moment nog een stoel kunnen krijgen en hebben we haar vanavond opgehaald. Vanochtend nog even heerlijk in de zon gezeten en vanmiddag zijn we met z’n allen naar een park gegaan waar we met een airboat de Everglades in zijn gegaan.
DSCF1009__800x600_.jpg
Het was weer een leuke ervaring maar het was niet zo spectaculair als een paar jaar geleden. We hebben wel weer een hoop dieren gespot o.a. alligators en schilpadden. Daarna naar het vliegveld om Manouk te halen. Natuurlijk kwam ze als laatste uit de gate.
DSCF1074.jpg
Ik dacht dat ze er nooit uit zou komen, maar ze stond natuurlijk weer in de verkeerde rij bij de douane. We waren pas om 22.30 uur thuis waar iedereen op haar zat te wachten. Helemaal onder de indruk van het huis is ze dan toch uiteindelijk zeer vermoeid haar bed ingedoken.

Geplaatst door jobakker 20:50 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint