Een Travellerspoint blog

Thanksgiving

semi-overcast 25 °C

Vandaag een rustdag na 2 dagen er op uit te zijn geweest. Het is nl Thanksgiving, dat betekent een lang weekend voor iedereen. De meeste winkels zijn gesloten, wat hier niet veel voorkomt. De hele morgen lekker in de zon gelegen. Rond het middaguur kwamen er wat wolken binnen en begon het te betrekken. De temperatuur blijft goed, rond de 25c maar met de wind voelt het wat koeler aan. Tegen de avond trekt de wind behoorlijk aan en is het water behoorlijk ruig.
Doug heeft een heerlijke maaltijd voor ons gemaakt met natuurlijk een grote “turkey”!!! Zonder turkey geen Thanksgiving.
DSCF0989__800x600_.jpg
Inmiddels hebben de jongens al de nodige glaasjes alcohol naar binnen en begint het echt gezellig te worden ( voor hun tenminste). Of wij er blij mee waren is een tweede. De oude hits uit de zestiger jaren werden opgezet en er werd met volle borst meegezonden!! De Four Tops zijn er niets bij, laat staan de Beach Boys!!!
DSCF0993__800x600_.jpg
Gelukkig konden we niet buiten zitten door de storm die op is komen zetten, anders hadden de buren komen klagen wegens geluidsoverlast en daar staat een boete op!! Whahaha!

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 20:17 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint