Een Travellerspoint blog

Key West

sunny 29 °C

Vandaag hadden wij een jarige in ons midden. Natuurlijk hebben wij dit weer op een gepaste wijze gevierd! Slingers opgehangen en vele ballonnen in de kamer als decoratie. Bovendien zou het geen verjaardag zijn als we geen cadeautjes hadden. Dus …… Bev werd verwend.
DSCF0816__600x800_.jpg
Na het ontbijt op weg richting Key West. Een lange rit maar wel weer de moeite waard. Het weer is prachtig, 29c met (gelukkig) een lekker windje. Onderweg nog even gestopt voor de 7-Mile Bridge om wat foto’s te nemen.
DSCF0834__800x600_.jpg
Laten wij nu weer het geluk hebben dat er een paar leguanen heerlijk in het zonnetje liggen! Geen grote, maar je hoort mijn niet klagen.
DSCF0830__800x600_.jpg
In Key West een heerlijk wandeling gemaakt en het een en ander bekeken. Langs de Riverwalk, waar giga tarpons zwommen, van wel 1,5 meter groot, misschien nog wel groter. Daarna nog wat sightseeing in het dorp zelf en als klap op de vuurpijl naar de “sunset celebration”. Weer mooie foto's kunnen maken.DSCF0901__800x600_.jpg

Geplaatst door jobakker 13:16 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reacties

hahaha wat zal bev blij met jullie geweest zijn!! she is looking good! geef dr een dikke verjaardagskus van me!!

door Carly Bakker

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint