Een Travellerspoint blog

Finally, we found it!

sunny 27 °C

Wat een rare dag vandaag. Zoveel meegemaakt! Je wordt wakker rond 07.30 uur, kijkt naar buiten en denkt "welke gek is er om deze tijd al aan het kanoe├źn"? Bleek dat Roger te zijn. Daarna kregen we een telefoontje van Kim dat mijn moeder in het ziekenhuis ligt. Nooit leuk om te horen als je zover weg zit, maar het gaat gelukkig weer goed dus we hoeven ons geen zorgen te maken. Ondanks het nieuws probeer je toch je zinnen te verzetten en hebben we eerst lekker in de zon gezeten. Omdat de temperatuur weer behoorlijk op liep lagen we vrij snel al met zijn allen in het water. Tjonge, wat hebben we daar een lol gehad. Ik heb foto's gemaakt die ik echt niet op de site kan zetten! Als de broers bij elkaar zijn dan breekt de hel los. Ze kunnen zich echt niet gedragen!
Ook hebben we vandaag nog een stuk met de kano gevaren. Swaas en ik in een kano en Roger in een kano. Waarschijnlijk kunnen jullie je daar wel iets bij voorstellen. Wij met z'n tweeen in een kano! Dat kan niet echt goed gaan. Balanceren in dat ding was het moeilijkste!!! Whahahahaha. We een goede workout voor het lichaam!!
Na de lunch zijn we een stukje gaan touren en op zoek gegaan naar een boat rental, wat we woensdag gaan doen. Jullie geloven het niet, maar ...... het is ons gelukt!!! Bij een dock in Tavanier vertelde iemand dat er een manatee aan de kant lag. Ik heb direct mijn fototoestel gepakt en zijn direct gaan zoeken. Gevonden!!! Mijn zeekoe kan ik van mijn lijst schrappen. Wat een grappig dier!!
DSCF0802__800x600_.jpgDSCF0808__600x800_.jpg]
Bovendien zagen we ook nog een een grote leguaan oversteken. Zo spot je niets en de volgende dag krijg je alles in een keer! Oh, en Els .... We hebben George ook weer gespot. Gelukkig dus niet gestorven aan liefdesverdriet naar jou. Gewoon verhuist naar Key Largo!

Morgen is Bev jarig en gaan we een dagje naar Key West.

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 19:49 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reacties

Aai George maar even over zijn bolletje namens mij.
Prachtige foto van de BB's (broertjes bakker), maar wat doet die hand van Doug daar bij Roger?

door Els

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint