Een Travellerspoint blog

House for rent

sunny 27 °C

Vanmorgen om 10.00 uur vertrokken uit Naples op weg naar Key Largo. Wat een spannende dag. Zou het allemaal wel goed gaan, is het huis wel naar wens? We krijgen zo het antwoord.
Onderweg nog eerst een (pitch)stop gemaakt bij de Turner River om wat dieren te spotten en wat water te lozen, wat niet helemaal gelukt is. Kom je daar in een toilet, wat gebouwd is voor heeeeele grote mensen waar ik natuurlijk weer te klein voor ben en je bijna een trapje nodig hebt om wat te kunnen kwijtraken. Het is me dan ook niet gelukt!! Gewoon niet goed kunnen richten, zullen we maar zeggen. Mannen hebben het dan toch maar gemakkelijk. Reactie van Swaas “ah joh, het valt wel mee”! Vervolgens loopt ze achter me aan, begint zo hard te lachen dat het maar goed is dat zij al naar het toilet is geweest!! Laten we zo zeggen ……. Het liep niet helemaal lekker, een beetje nat!! Whahahaha Dat moet mij natuurlijk weer overkomen. En dan ook nog eens de pech dat we geen dier hebben gespot op wat vogels na.
Wel onderweg nog een paar alligators langs de kant zien liggen.
Rond 14.00 uur reden we Key Largo binnen, op naar het huis. Je rijdt de straat in ……in afwachting van het huis. Het blijkt het laatste huis van de straat te zijn en het is ….. groot!! En mooi!!! Geweldig!! Onze monden vallen werkelijk open. Het uitzicht … prachtig!! Het is nog mooier dan op de foto. We konden onze ogen niet geloven en dorsten bijna niet naar binnen. Er zit zelfs een lift, ja echt, een lift!!! in het huis. Whahahaha. Je gelooft het eigenlijk niet. Voordeur open, trap op, via de hal kom je de huiskamer binnen met een grote veranda. Overal grote ramen waar je op het water uitkijkt. Via de huiskamer naar de eetkamer naar de giga grote keuken, via de keuken naar 2 slaapkamers met een eigen badkamer, via de slaapkamers kom je weer in de huiskamer. Dan loop je via de hal de trap op (of je neemt de lift!) naar de volgende 2 slaapkamers waaronder de master bedroom. Ook deze kamers hebben een eigen badkamer, alleen die van ons (wij hebben natuurlijk de master ingepikt voor al die uren die ik erin heb zitten om dit huis te zoeken) is iets groter, hahahahaha. De badkamer is bijna net zo groot als de slaapkamer en heeft een jacuzzi plus een douche waar je met 4 man in kan staan en het water komt overal de muren uit!!! Nou, wij komen deze week wel door!! Rond 18.00 uur kwam de rest van de familie aan. Het was gelijk onrustig in de buurt! Wat een gezellige boel allemaal.

Tot de volgende blog!

Geplaatst door jobakker 6:52 Gearchiveerd in Verenigde Staten

Inhoudsopgave

Reacties

Ziet er prachtig uit allemaal. Veel plezier met z'n allen.

door Marijke

o m g aree you serious whahahah.. oke we wisten dat het mooi was.. maar zoo mooi hahaha goed voor elkaar weer jongens! was ik toch maar in mijn vader zn koffer gekropen.

door carly

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint